SISTEME DE GESTIUNE SI MANAGEMENT

Sistemele de gestiune si management ofera solutii fiscale integrate complete, pentru un spectru larg al managementului in afaceri.

Realizeaza gestiunea cantitativ-valorica, stocuri curente si inventarepe gestiuni, diferente inventar, balanta stocuri, vanzari, consumuri,transferuri intre magazii/depozite, fise de magazie, s.a..

In functie de activitate, se stabilesc magaziile/depozitele, locatiile, sectiile si categoriile produselor. Acestea sunt codificate automat si se genereaza si tiparesc codurile de bare. Se emit NIR-uri, facturi si se tine evidenta clienti si furnizori. Se urmareste relatia dintre furnizori si fiecare produs, pe orice perioada, cu stocuri si vanzari, iar pentru clienti pe vanzari. In cazul liniilor de productie si al restaurantelor, se stabilesc relatiile dintre produsele finite si materiile prime pe baza normelor/retetelor, cu actualizarea automata a costurilor/profiturilor in functie de variatia preturilor de achizitie si a stocurilor, pe masura vanzarii sau a altor forme de consum. Urmaresc traseul marfurilor, individual pe produs sau global pe grupele stabilite, pe orice perioada, de la intrare in firma pana la iesire prin vanzari, pierderi sau diverse consumuri. Sunt generate situatii si rapoarte, individuale sau globale, pentru perioadele analizate, care evidentiaza analitic sau sintetic, dupa cerinta, situatia vanzarilor, consumurilor, profitul si diverse statistici, pe baza carora se iau deciziile de management.

Configuratiile au module diverse : NIR-uri, Vanzari, Facturari, Furnizori, Achizitii, Comenzi, Retetare, Productie, Transferuri, Rezervari, Inventare, Consumuri, Stocuri, Clienti, Fidelitate, Promotii, Financiar, Contabilitate.

Sistemele sunt prietenoase, usor de utilizat si foarte eficiente.

Sisteme restaurante si hoteluri

Moderne si eficiente, fluidizeaza activitatea, asigurand un control strict,in timp real, atat al activitatilor cat si al gestiunii complete, inclusiv relatia cu partenerii. Include optiuni specifice domeniului de ospitalitate. Functioneaza pe WiFi, permitand carduri de acces si fidelitate. Sintetizeaza situatiile globale necesare la nivel de management.

Sisteme magazine de orice tip

Dinamice si versatile, accelereaza activitatea si urmaresc in detaliu gestiunea, de la primirea pana la iesirea fiecarui produs,inclusiv relatia cu partenerii (furnizori, clienti, agenti, etc.) Accepta carduri de acces/fidelitate si terminale pentru inventare. Situatiile sunt generate la nivel de analiza dar si sinteza, pentru cadrul decizional.


Sisteme depozite si distributie

Gestioneaza toate depozitele unei firme, cu miscarile produselor. Intrarile sunt directionate catre depozitul destinat, iar vanzarile se pot face mixat, din oricare depozit. Analizele individuale, pe produse, sau grupate dupa diverse criterii si grade de risc ale partenerilor, se concretizeaza in situatiile si rapoartele de sinteza dorite.


Sisteme sali de sport si wellness

Complexe, dar usor de utilizat si administrat, realizeaza cu "discretie" organizarea si urmarirea activitatilor salilor de sport si a clientilor lor. Functioneaza pe baza de abonamente de diverse tipuri, asociate clientilor si accesate prin carduri. Derularea abonamentelor este permanent evidentiata (activ, de prelungit, de gratie, suspendat).