COMPANIE

Societatea a fost infiintata in anul 1992. Are preocupari in domeniul sistemelor dedicate, cu aplicatii specializate.

Are in componenta specialisti cu pregatire superioara, avand o experienta extinsa in activitatile din domeniile pe carele abordeaza.

Scopul asumat este de a pune la dispozitia clientilor nostri produse deosebite si servicii de calitate, cu seriozitate si rigurozitate, bazate pe solutii profesionale "de ultima ora", prin tehnologii avansate, uzual accesibile doar domeniilor specializate sau profesionale si care acum, prin strategia companiei, sunt si la dispozitia dumneavoastra.

EXPERIENTA SI PROFESIONALISM

Suntem o companie infiintata in anul 1992 cu experienta in multe domenii, garantand profesionalism in orice proiect pe care il preluam. Solutiile propuse au finalitate, cu rezultate benefice pentru clienti.

CONCEPTE INOVATOARE

Colaborand cu diferite firme din diverse parti ale lumii, dezvoltam prin tehnologie proprie o multitudine de produse si sisteme, bazate pe concepte noi. Acestea le adaptam la cerintele reale ale pietei.

TEHNOLOGII AVANSATE

Echipamentele si solutiile propuse sunt structurate pe tehnologii avansate si ultimele tendinte din domeniile respective. Inglobeaza "know-how", creativitate, originalitate, experienta si nu numai.